Lepo SleepGuide – Sinun systemaattinen, yksilöllinen univalmennusmetodisi

Vihdoin tämä päivä koittaa. Olen viettänyt 20 vuotta unen hard-core päässä. Suppilon pohjalla. Miettien, miten voisin auttaa enemmän. Aikaisemmin. Vaikuttavammin. Lisääntyvä väsymyshaaste on globaali. Tavoitteenani on vaikuttaa ja koskettaa ihmisiä eri tasoilla, ennen kuin tilanne eskaloituu hankaliin unihäiriöihin tai uupumukseen. Haluan auttaa ihmisiä saavuttamaan tarvittavan energiatason, jotta heillä riittää virtaa heille tärkeisiin asioihin. Mikä se kullekin on. Uni määrittelee kaiken. Samalla edistää yhteiskunnallisesti ja yritysmaailmassa ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä omalla toiminnalla. Elämäntapana. Vuosien hurja määrä tietoa, taitoa ja kokemuksia ja ennen kaikkea polttava halu auttaa. Laitan itseni likoon kunnolla.

Toimin livenä joka viikko Sinun valmentajanasi alkavassa Lepo-valmennuksessa. Sen lisäksi, lupaan vastata juuri Sinua askarruttaviin kysymyksiin. Lepo Sleepguide on tieteelliseen näyttöön perustuva valmennusmetodi. Se perustuu 20 vuoden tieteelliseen ja käytännön kokemuksiini uneen liittyen. Yli 15.000 potilaan hankalien unihäiriöiden hoidosta huippu-urheilijoiden valmennukseen ja työssäkäyvien ihmisten opastukseen. Valmennusmetodi kehittää ja vahvistaa nukkumista, sekä samalla opastaa parempaan kuormituksen ja palautumisen tasapainon hallintaan.

Päätavoitteina edistää hyvää energisyyttä ja jaksamista uupumusta torjuen. Kukapa ei haluaisi herätä virkeänä. Sinulta löytyy siis motivaatio muutokseen, meiltä maailman paras tietotaito sen toteuttamiseen. Palauttava uni koskettaa meitä kaikki. Saatamme hakea eri asioita sillä. Hyvinvointia, elämän laatua, energisyyttä, hyvän olon tunnetta, parempaa suorituskykyä tai vaikkapa läsnäoloa. Valmennuksemme on nimenomaan luotu vastaamaan jokaisen ihmisen elämän- ja lähtötilanteeseen sekä hänen asettamaan tavoitteeseen kehityskohteen osalta. Me tarjoamme Sinulle ylivertaisen tietotaidon käyttöösi. Minä toimin Sinun valmentajanasi kohti tavoitteistasi uneen ja jaksamiseen liittyen. Hyvä uni ja energisyys kuuluvat meille kaikille. Täällä se odottaa ottajaansa.